© B&B Broodje Bal

EEN BEGRIP IN HOLLAND

Het broodje Bal, een echt Hollands begrip met een echt Hollandse smaak. En smaak heeft ons broodje bal zeker! Zoals Oma hem zou maken, maar dan beter! Dat rijmt niet alleen, maar is ook echt zo. Een ware delicatesse voor fijnproevers.

Onze bal is half-om – 50% rund & 50% varkensvlees, heeft een ongelofelijk rijke smaak en gaat rechtstreeks vanuit de jus, zo op het broodje. En bij zo’n heerlijk stukje vlees hoort natuurlijk een niet alledaags broodje. Een heerlijk broodje, vers van de Hollandse warme bakker.

Het maakt niet uit hoeveel of wat je erop doet: Je bouwt het broodje bal helemaal hoe jij het zelf wilt! Maak een keuze uit dagverse en biologische groentes zoals, ijsbergsla, tomaat, augurk, rode ui, normale ui, Jalapeno pepers of komkommer.

Maar echte broodjes bal genieters willen natuurlijk mosterd bij de bal. Daarom hebben we grove mosterd, dijon mosterd en honing-mosterd voor de mosterd liefhebbers. Mosterd van Marne, want dat is de lekkerste mosterd!

Lekker pittig?
Heb je het liever wat heter? Dan hebben wij echte surinaamse sambal of mango chutney! Of heb je de bal liever zonder broodje? Kan ook!


DE LEKKERSTE BAL VAN NEDERLAND!


Echte vleesch liefhebbers ervaren graag de smaak van het vlees zelf en geven de voorkeur aan enkel de bal – dus zonder het broodje. Maar er zijn ook mensen die een broodje bal graag willen met pindasaus erop. En laten wij nu de lekkerste pindasaus in huis hebben! Onze pindasaus is zelfgemaakt en lekker smeuïg, precies zoals het moet. Niet te dun en niet te dik.


PRIJZEN

Bal Gehakt van 180 Gram
€ 3,50

180 Gram Broodje Bal
€ 4,00

180 Gram Broodje Bal + Pindasaus
€ 4,50