B&B

MEER WETEN OVER BURGERS & BALLEN?

Geplaatst op april 05, 2018, 5:52 am
3 mins [post-views]

Wie zijn Burgers & Ballen eigenlijk?

 

Lekker eten en oog voor detail. Dat hebben Ronald en Tony met elkaar gemeen. De twee vrienden die elkaar vanaf jongs kennen zijn de drijvende kracht achter Burgers & Ballen.

Deze geboren Rotterdammers weten wat lekker is en al op jonge leeftijd waren beide actief in de horeca. Ook het restaureren van deze oude foodtrailer heeft hun hart gestolen en samen hebben zij dit oude voertuig weer tot leven gewekt waarbij kosten noch moeite werden bespaard om deze er zo authentiek mogelijk uit te laten zien.

 

FOODIES IN HART & NIEREN

Buiten de heerlijke producten die Burgers & Ballen verkoopt, is het volgens de twee vrienden ook erg belangrijk dat men in een prettige omgeving eet. Daarom is er rondom de Foodtrailer een heus terras waar je in alle rust en met alle luxe lekker van de eetsensaties kunt genieten.

Een groene eetsensatie die met recht opvalt in het grijze straatbeeld. Dat is Burgers & Ballen. Even los van alle beslommeringen en de hectiek van de stad. Een eetsensatie pur sang waar je zeker eens gegeten moet hebben!Vintage Verkoopwagen uit 1967

Wat hebben we een hoop werk gehad aan onze Foodtrailer uit 1967! Maar het resultaat mag er zijn en de reacties die we krijgen maakt alles goed! De mensen beginnen spontaan te glimlachen en te zwaaien als de wagen door Rotterdam en omstreken rijdt.

Het is dan ook een mooi gezicht om de 50 jaar oude en zelf volledige gerestaureerde Foodtrailer te zien. En als ze vervolgens hun tanden zetten in een van de broodjes hamburger of bal, zijn ze nog enthousiaster.

Maar minstens net zo leuk om te zien is ons terras. Met onze groene Chesterfield bankstellen, grasvloer en bistrotafels zijn wij een volledig zelfstandig functionerend no-nonsens streetfood-/festivalfood-etablissement.

Burgers & Ballen is ook innovatief met de producten en sociaal naar de klanten toe. Zo proberen we altijd nieuwe producten uit, luisteren we naar feedback van onze vaste klanten en verwennen we de klanten graag met allerlei extra’s, zoals amuses, verfrissende drankjes en muziek op ons terras.


ELKE DINSDAG EN DONDERDAG RIVIUM BOULEVARD IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL!

ELKE WOENSDAG EN DONDERDAG BRAINPARK IN ROTTERDAM

KOM LANGS & GENIET!

 

© B&B Wij komen graag bij u langs!

Vorig Bericht

Volgend Bericht