© B&B Gourmet-Burger

DE ENIGE ECHTE OER HAMBURGER

Niet te versmaden! Onze “standaard” hamburger is de koning onder de hamburgers. Een royale hamburger gemaakt van 100% biologisch rundvlees welke geheel op smaak gemaakt is met onze eigen ingrediënten. Supersappig en vers gebakken op de hete grill.

Biologisch rundergehakt schoon aan de haak van Belgische Charolais runderen. Speciaal geselecteerd door onze ambachtelijk slager. En bij zo’n heerlijk stukje vlees hoort natuurlijk een echt hamburger broodje. Een heerlijk broodje, lekker krokant mee gegrild op de bakplaat!

Het maakt niet uit hoeveel of wat je erop doet: Je bouwt de Gourmet-Burger helemaal hoe jij het zelf wilt! Maak een keuze uit dagverse en biologische groentes zoals, ijsbergsla, tomaat, augurk, rode ui, witte ui, Jalapeno pepers of komkommer.

Maak het helemaal af met je eigen keuze aan saus: Romige mayonaise, Heinz tomaten ketchup, knoflooksaus of pittige Chipotle BBQ saus. En voor de liefhebber hebben we ook nog een hete mango chutney en piccalilly sambal!

Maak er in handomdraai een Gourmet Cheeseburger van en laat onze Chef er een heerlijk plakje Cheddar kaas op mee garen! Of ga je liever voor bacon? We hebben heerlijke verse bacon die we desgewenst lekker op de grillplaat meebakken met de Gourmet-Burger.


Kan je niet kiezen tussen Bacon of Cheese? Dan neem je gewoon allebei!


Grote trek of gewoon zin in een hapje? De Gourmet-Burger is verkrijgbaar in 100 Gram, 200 Gram en een XXL 400 Gram “Double Stacker”, dus voor ieder wat wils.


PRIJZEN

100 Gram Gourmet – Burger – € 4,00
Bacon + € 0,50 – Cheese + € 0,50

200 Gram Gourmet – Burger – € 6,50
Bacon + € 0,50 – Cheese + € 0,50

400 Gram XXL Double Stacker – Burger – € 10.00
Double Bacon + € 1,00 – Double Cheese + € 1,00

BEZORGEN? – KLIK HIER