WAT KOST DAT NOU? B&B BIJ MIJ VOOR DE DEUR?

Geplaatst op april 05, 2018, 5:20 pm
5 mins [post-views]

Dat valt echt reuze mee! Bekijk eens onze gunstige tarieven op uw gemak.

Wilt u iets ludieks voor uw vrienden, gasten of personeel? Dan moet u zeker even doorlezen want met de Foodtrailer van Burgers & Ballen op uw feestje, vrij-mi-bo, evenement of buurtfeest dan kan de sfeer eigenlijk al niet meer stuk!

We komen geheel in stijl, compleet met personeel, een gezellig terras en muziek op uw feestje met de heerlijkste hamburgers, gehaktballen en hotdogs waar men nog lang over zal napraten!

Want wie van lekker en vers biologisch eten houd, die is bij ons aan het goede adres!

En het is ook gewoon makkelijk: u belt, mailt of komt langs, maakt een afspraak met ons en we zetten de trailer voor de deur of in de straat en gaan los! U hoeft zelf niets te doen en heeft er geen omkijken naar.


DAT IS WEL ZO GEMAKKELIJK!


En we hanteren zeer gunstige en eerlijke tarieven. kijk u hieronder eens naar ons rekenvoorbeeld.

 • Vaste Kosten – € 300,-
  Dit zijn de kosten waar we niet omheen kunnen: 2 man personeel, gebruik van gas, schoonmaakmiddelen, papier, servetten, slijtage en afschrijving, verzekeringen ect ect.
 • Het eten (en drinken)
  We vragen gewoon de prijzen waarvoor we normaal ook onze producten verkopen. Dus niet ineens festival prijzen of een uit de lucht gegrepen verhoging. Daar doen we allemaal niet aan. U mag zelf bepalen wat wel of niet mogen/willen verkopen of u laat het aan ons over. Het komt gemiddeld op zo’n €5,- per hamburger of broodje bal. U kunt alle prijzen zien op onze hoofdpagina of menukaart.
 • Terras & Muziek
  Dit zetten we met alle plezier voor u op en is geheel gratis. Gewoon, omdat het er nu eenmaal bij hoort. Bij ons eten moet niet alleen lekker zijn, het moet ook sfeer uitstralen en gezellig zijn!

Heeft u muziek voorkeur? Laat het ons weten!


DUS WAT KOST HET NU ECHT?

Dus voor een normaal feestje of vrij-mi-bo waar zeg, zo’n 50 man aanwezig zijn, betaald u € 300,- vaste kosten plus 50 x € 5,- = € 250,- = totaal € 550,- all-in! Dat is slechts € 11,00 per persoon! Er even van uitgaande dat iedereen 1 hamburger of gehaktbal eet.

We kijken nooit op de klok en gaan pas weer weg als de mensen geen pap meer kunnen zeggen! Geen haastklussen of ander vluchtgedrag! Wij vinden het namelijk ook erg leuk!

AMUSES & GASTVRIJE BEDIENING!

Wat zorgen ook altijd voor gratis amuses voor onze gasten. Dat kan van alles zijn en is allemaal inbegrepen in de prijs! En we doen natuurlijk alles met een glimlach, zijn gemanierd en gastvrij!

Bedrijven die gevestigd zijn in het Rivium, Autostrada, Fascinatio en Brainpark zijn onze directe buren en hebben bij ons altijd voorrang in onze agenda!

GROTERE EVENEMENTEN

Wilt u ons graag hebben op grote evenementen, is het in het weekend, heeft u heel veel gasten of moeten wij meer dan 30 kilometer rijden? Ook geen enkel probleem! We hebben dan echter wel een aantal toeslagen die we in rekening moeten brengen om het voor ons ook aantrekkelijk te houden.

 • Toeslag – Meer dan 200 man – € 100,-
  We moeten dan werken met 3 man personeel in plaats van 2 man personeel in verband met de uitgiftesnelheid.
 • Toeslag – Meer dan 30 Kilometer – € 0,50 per gereden kilometer
  Niet alleen voor de benzine, maar ook voor extra kosten personeel.
 • Toeslag – Weekend – Za & Zo – € 75,- per personeelslid
  Personeel verdient extra op zaterdagen en zondagen en dat moeten we doorberekenen. Standaard hebben we altijd 2 man personeel.
 • Toeslag – Stroom
  Heeft u stroom voor ons? Dan brengen wij niets in rekening. Moeten wij onze aggregaat meenemen dan kost dit € 25,- euro extra.

INTERESSE?

NEEM CONTACT OP MET REGELTANTE@BURGERSENBALLEN.NL OF VUL HET FORMULIER IN.

Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om alle details te bespreken.

 

 

Vorig Bericht

Volgend Bericht