100% BIOLOGISCH VLEESCH

Geplaatst op april 04, 2018, 11:49 am
2 mins

AMBACHTELIJK BEREID EN 100% VERS!

Elke hamburger wordt dagelijks door Hans en Sander, beide onze vaste ambachtelijke slagers, bereid. Iedere dag doen weer hun uiterste best om op een ambachtelijke manier onze hamburgers en gehaktballen te bereiden. Zij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit.


Sander is de ballen specialist bij uitstek!

We steken veel tijd in het vinden van het beste vlees want wij willen niet alleen weten waar het vlees vandaan komt, maar ook hoe de dieren zijn gevoed en behandeld. Onze slagers weten waarover zij praten.

Top slager Hans


Charolais Runderen

Een van de boeren uit de Belgische Ardenne in Libramont is Jérouville Christophe. Deze boer voldoet aan alle voorwaarden en is al jaren een van de meest geprezen Charolais fokkers van België. De runderen van Jérouville Christophe lopen in de weilanden rondom de boerderij. In de winter gaan ze op stal en worden ze gevoerd. De kalveren worden in de natuur geboren en afhankelijk van het weer binnen of buiten door de moeder gezoogd.

De voeding vind op 2 manieren plaats. Buiten in de wei en bijgevoerd in de stal of in de ruif. Het benodigde rantsoen wordt volledig door Jérouville Christophe zelf verbouwd.

De voeding bestaat uit:
Hooi – Tarwe – Gerst/Spelt – Tritical (grassoort).Wij nemen uitzonderlijke stappen om onze klanten het lekkerste, beste en puurste vlees in onze burgers en te serveren en werken samen met de ambachtelijk slager om te zorgen dat ze voor ons de meest geschikte dieren beschikbaar hebben. Bij dit kwalitatieve vlees horen ook kwalitatieve ingrediënten en daarom werken wij uitsluitend met de beste pure ingrediënten.

Vlees van dieren die met respect door ons op een ambachtelijke wijze zijn geslacht en waarvan wij de herkomst kennen. Echt vlees, met een uitzonderlijk rijke smaak. Dit is waar wij voor staan en waar wij voor gaan.


EEN EERLIJK EN SMAAKVOL STUKJE VLEES. EN DAT PROEF JE!

Nog niet van onze hamburger geproefd? Kom langs en overtuig jezelf!

 

Volgend Bericht

100% DAGVERSE TOPPINGS