100% SMAKELIJKE SAUZEN

Geplaatst op april 04, 2018, 1:41 pm
5 mins [post-views]

ALLEEN DE BESTE EN LEKKERSTE SAUZEN!

We hebben alleen maar de beste en lekkerste sauzen voor onze hamburgers! Geen vage merken maar gerenommeerde sauzen met een authentieke smaak die iedereen kent.

En als verrassing hebben we elke maand weer een aparte saus die de gehele maand erbij staat. Je kan zelf stemmen of je deze saus wilt behouden in ons assortiment of niet via onze “Nee of Tevree” Feesboek pagina. Alle sauzen mag je zelf kiezen via ons pompstation! Pomp die saus!


Grijp die hendel en ga los! En je mag er zo veel opdoen als je zelf wilt! Vandaar onze slogan:

“MAAK HET LEKKER ZELF”MAYONAISE
Wij verkopen enkel echte Mayonaise: de échte Zaanse Mayonaise. De Zaanse Mayonaise is gemaakt met 80 procent olie. Bevat omega 3, bereid met scharreleieren, rijk aan onverzadigde vetzuren, glutenvrij.

Mayonaise mag pas de naam ‘mayonaise’ dragen wanneer er minimaal 70 procent plantaardige olie wordt gebruikt. Daarnaast dient er minimaal vijf procent eigeel te worden toegevoegd, fijne mosterd, natuurazijn en een combinatie van de lekkerste kruiden. De balans hiertussen zorgt voor een pure mayonaise zonder bindmiddel, stabilisator of hulpstof. Het is deze balans die al jarenlang zorgt voor een zuivere, romige smaaksensatie. Geen wonder dus dat de mayonaiseliefhebber in binnen- én buitenland de Zaanse Mayonaise al jarenlang erkent als de beste en smakelijkste mayonaise.

KETCHUP
Ketchup is een tomatensaus. De saus kan gebruikt worden voor in de keuken, maar vandaag de dag is ketchup ook een tafelsaus. Ketchup is onmisbaar op een broodje hamburger. Het woord ketchup is een verbastering van het Chinese woord voor saus ‘ketjap.’ Tegenwoordig is men meer bekend met ketchup dan met ketjap. Vooral in Nederland is men dol op ketchup. Ketchup is dan ook een van de meest populaire sauzen die op een hamburger wordt gegeten. Wij serveren enkel Heinz Ketchup. Dit merk is afkomstig uit de Verenigde Staten. Sinds 1869 produceren zij tomatenketchup.

CHIPOTLE BBQ SAUS
De beste barbecuesauzen hebben combinaties van zoet, zoals bruine suiker, stroop, honing en ui. Ui wordt zoet als je het kookt. Verschillende soorten zuur, zoals azijn, citroen- of limoensap en natuurlijk pit van chilipoeder mosterd of Worcestershire saus. En dat allemaal op een basis van ketchup. Wij serveren een Amerikaanse BBQ saus naar een familie BBQ-recept uit Tennessee, met een pittige en rokerige chipotle smaak. Onze saus heeft een unieke smaak, die perfect past bij onze hamburgers!

KNOFLOOKSAUS
Knoflooksaus is een frisse en romige saus met een milde knoflook smaak. Van origine bekend van de shoarma, maar smaakt ook heel lekker op een broodje hamburger! Knoflooksaus is inmiddels al jaren een populaire saus in de Nederlandse keuken. Knoflooksaus wordt gemaakt van mayonaise, knoflook, peper, zout en een beetje peterselie, maar kan ook met wat extra ingrediënten worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld met een pepertje of met uienpoeder erdoorheen. De knoflooksaus die wij het lekkerst vinden is die van Remia.

MOSTERD
Als smaakmaker wordt mosterd veel gebruikt in de Nederlandse keuken. De mosterdpasta is een scherpe, kruidige pasta en wordt gemaakt uit gemalen mosterdzaden, azijn, water, suiker en zout. Aan dit basisrecept kunnen naar smaak kruiden of specerijen worden toegevoegd zoals peper, mierikswortel of zelfs kurkuma. Er bestaan verschillende soorten mosterdplanten met eigen kleuren en smaken. De zwarte mosterdzaden zijn het scherpst, gele en bruine mosterdzaden zijn milder van smaak. Mosterd wordt in Nederland bij vele gerechten gegeten als smaakmaker en ook bij de bal gehakt doet mosterd het goed. Mosterd geeft bovendien pit aan elke maaltijd. In combinatie met een zoete tegenhanger zoals honing doet mosterd het goed als dressing bij salades. Wij vinden mosterd onmisbaar bij ons broodje bal!

 

Vorig Bericht

Volgend Bericht