PRIJZEN

HAMBURGERS

100 Grams Hamburger


Burger
Naturel


CHEESE
BURGER


BACON
BURGER


CHEESE
+
BACON
DELUXE


200 Grams Hamburger


XL
Burger
Naturel


XL
CHEESE
BURGER


XL
BACON
BURGER


XL
CHEESE
+
BACON
DELUXE


400 Grams Hamburger
“Double Stacker”


XXL
Burger
Naturel


XXL
CHEESE
BURGER


XXL
BACON
BURGER


XXL
CHEESE
+
BACON
DELUXE


Broodje Bal Gehakt
180 Gram


LOSSE
BAL GEHAKT


BROODJE
BAL GEHAKT


Pindasaus – € 0,50 Extra


27 [post-views]view 2 mins
Burgers & Ballen
"Echte Mannen Komen Thuis Met Honger In Plaats Van Bloemen!"

DE ENIGE ECHTE OER HAMBURGER

Niet te versmaden! Onze “standaard” hamburger is de koning onder de hamburgers. Een royale hamburger gemaakt van 100% biologisch rundvlees welke geheel op smaak gemaakt is met onze eigen ingrediënten. Supersappig en vers gebakken op de hete grill.

Biologisch rundergehakt schoon aan de haak van Belgische Charolais runderen. Speciaal geselecteerd door onze ambachtelijk slager. En bij zo’n heerlijk stukje vlees hoort natuurlijk een echt hamburger broodje. Een heerlijk broodje, lekker krokant mee gegrild op de bakplaat!

Het maakt niet uit hoeveel of wat je erop doet: Je bouwt de Gourmet-Burger helemaal hoe jij het zelf wilt! Maak een keuze uit dagverse en biologische groentes zoals, ijsbergsla, tomaat, augurk, rode ui, witte ui, Jalapeno pepers of komkommer.

Maak het helemaal af met je eigen keuze aan saus: Romige mayonaise, Heinz tomaten ketchup, knoflooksaus of pittige Chipotle BBQ saus. En voor de liefhebber hebben we ook nog een hete mango chutney en piccalilly sambal!

Maak er in handomdraai een Gourmet Cheeseburger van en laat onze Chef er een heerlijk plakje Cheddar kaas op…

SAUZEN

& TOPPINGS

Onze hamburgers en gehakballen zijn van uitmuntende kwaliteit. Maar wat zijn nu de beste sauzen en de toppings? Daar zijn de meningen over verdeeld: de een houdt van ketchup en de ander weer van komkommer. Wat is nu de beste keus?

Wij hebben de oplossing!

Bij ons mag je gewoon zelf alle toppings toevoegen! Van ijsfrisse sla tot hete Jalapeno pepers en van  bloedrode tomaten tot sappige en gekruide augurken. niets is ons te dol. De lekkerste groente,  natuurlijk geheel biologisch.

BESTEL

0113-649729


RESERVEREN & BEZORGEN

Feesboek Pagina

9 months ago

Its burgertime!!

We zijn open!

9 months ago

Beste klanten van Brainpark. We hebben een storing aan onze pinmachine dus men kan vandaag enkel contant betalen.

Onze excuses voor het ongemak.

10 months ago

Summertime met Burgers & Ballen!

10 months ago

Na een prive feest dit weekend staan we weer fris en fruitig op onze standplaats op het rivium om onze gezellige klanten van dienst te zijn.

En we hebben weer een hoop lekkers bij ons: hamburgers, ... See more

« 1 of 3 »
0 [post-views]view 2 mins
Burgers & Ballen
"Vlees met de smaak van vleesch!"

EEN BEGRIP IN HOLLAND

Het broodje Bal, een echt Hollands begrip met een echt Hollandse smaak. En smaak heeft ons broodje bal zeker! Zoals Oma hem zou maken, maar dan beter! Dat rijmt niet alleen, maar is ook echt zo. Een ware delicatesse voor fijnproevers.

Onze bal is half-om – 50% rund & 50% varkensvlees, heeft een ongelofelijk rijke smaak en gaat rechtstreeks vanuit de jus, zo op het broodje. En bij zo’n heerlijk stukje vlees hoort natuurlijk een niet alledaags broodje. Een heerlijk broodje, vers van de Hollandse warme bakker.

Het maakt niet uit hoeveel of wat je erop doet: Je bouwt het broodje bal helemaal hoe jij het zelf wilt! Maak een keuze uit dagverse en biologische groentes zoals, ijsbergsla, tomaat, augurk, rode ui, normale ui, Jalapeno pepers of komkommer.

Maar echte broodjes bal genieters willen natuurlijk mosterd bij de bal. Daarom hebben we grove mosterd, dijon mosterd en honing-mosterd voor de mosterd liefhebbers. Mosterd van Marne, want dat is de lekkerste mosterd!

Lekker pittig?
Heb je het liever wat heter? Dan hebben wij echte surinaamse sambal of…

Admin 3, apr 3 mins
0 3 mins
Burgers & Ballen
© B&B Bezorg Service
Whatsapp of bel direct: 0113-649729

Even geen zin of tijd om naar buiten te gaan? Te koud, moe of druk? Dan bezorgen wij gewoon onze heerlijk Burgers & Ballen op de dagen dat wij op de standplaats staan voor bedrijven in de buurt!

Omdat we enkel bij onze direct buren bezorgen in de regio, zijn we altijd razendsnel ter plaatse zodat je nooit lang hoeft te wachten. Je plaatst je bestelling en direct daarna begint onze kok met de order, springt in de bezorgbus en komt naar je toe.

Je kunt onze regeltante bellen – 0113-649729 –, mailen of whatsappen om een bestelling door te geven. Het minimale bezorgbedrag is € 12,00.


HOE WERKT HET?


GROTE BESTELLINGEN - MEER DAN 10

Bestellingen boven de 10 stuks horen we graag even van tevoren. Al onze producten zijn dagvers en we moeten natuurlijk slim inslaan zodat we niets hoeven weg te gooien. Daarom horen wij graag de wat grotere bestellingen minimaal 1 dag van te voren via email zodat we er rekening mee kunnen houden.

LEES MEER ARTIKELEN

MAAK HET LEKKER ZELF!

ALLEEN DE BESTE EN LEKKERSTE SAUZEN! We hebben alleen maar
/ 5 mins
MAAK JE EIGEN VARIANT EN COMBINEER!   Onze hamburgers en
/ 7 mins
AMBACHTELIJK BEREID EN 100% VERS! Elke hamburger wordt dagelijks door
/ 2 mins
5
apr
on B&B
Wie zijn Burgers & Ballen eigenlijk?   Lekker eten en oog voor detail. Dat hebben Ronald en Tony met elkaar
3 mins 0
0 [post-views]view 2 mins
© B&B Boek onze Foodtruck
Burgers & Ballen
Evenementen apr 4, 2018

IN HET RIVIUM  EN BRAINPARK, MAAR ZEKER OOK DAARBUITEN!

Hebt je wat te vieren? Vrijdagmiddag borrel of zomaar omdat het kan? Speciaal in het Riviumgebied, Fascinatio, Autostrada en Brainpark komen wij gewoon langs, zetten onze trailer op jouw parking, grasveld of pardoes voor de ingang en gaan knallen!

Compleet met muziek en compleet terras!
Doordat wij zelf in dit gebied standplaatsen hebben, is het allemaal snel geregeld en kunnen we heel snel schakelen.

Wilt u uw gasten verassen met authentieke streetfood gerechten? Burgers & Ballen staat 100% garant voor blije gezichten en voldane magen op uw feest, borrel of prive evenement.

 



RESERVEER & BOEK ONS

Beschikbaar in Rivium & Brainpark, maar ook in de rest van Nederland zijn wij actief.

Hebt je een festival, bedrijfsevenement of straatfeest? Wij komen heel graag langs met onze Foodtruck om onze lekkernijen aan jouw gezelschap te serveren waar men nog lang over na zal praten, want zoiets hebben je gasten nog nooit meegemaakt!

We zijn betaalbaar en komen graag bij je langs. Maar voor een exacte prijsopgave kunt u het beste even met de baas mailen: baas@burgersenballen.nl of op deze pagina kijken.


Wij…

IK ZOU OOK WEL BIJ BURGERS & BALLEN WILLEN WERKEN!

baas@burgersenballen.nl

Admin 5, apr 5 mins
0 5 mins
Burgers & Ballen
© B&B - Zakelijk

Dat valt echt reuze mee! Bekijk eens onze gunstige tarieven op uw gemak.

Wilt u iets ludieks voor uw vrienden, gasten of personeel? Dan moet u zeker even doorlezen want met de Foodtrailer van Burgers & Ballen op uw feestje, vrij-mi-bo, evenement of buurtfeest dan kan de sfeer eigenlijk al niet meer stuk!

We komen geheel in stijl, compleet met personeel, een gezellig terras en muziek op uw feestje met de heerlijkste hamburgers, gehaktballen en hotdogs waar men nog lang over zal napraten!

Want wie van lekker en vers biologisch eten houd, die is bij ons aan het goede adres!

En het is ook gewoon makkelijk: u belt, mailt of komt langs, maakt een afspraak met ons en we zetten de trailer voor de deur of in de straat en gaan los! U hoeft zelf niets te doen en heeft er geen omkijken naar.


DAT IS WEL ZO GEMAKKELIJK!


En we hanteren zeer gunstige en eerlijke tarieven. kijk u hieronder eens naar ons rekenvoorbeeld.

  • Vaste Kosten – € 300,-
    Dit zijn de kosten waar we niet omheen kunnen: 2 man personeel, gebruik van gas, schoonmaakmiddelen, papier, servetten, slijtage en afschrijving, verzekeringen ect ect.
  • Het eten (en drinken)
    We vragen gewoon de prijzen waarvoor we normaal ook onze producten verkopen. Dus niet ineens festival prijzen of een uit de lucht gegrepen verhoging. Daar doen we allemaal niet aan. U mag zelf bepalen wat wel of niet mogen/willen verkopen of…

LEES MEER ARTIKELEN